Individuele Begeleiding

Op deze pagina vind je activiteiten die op jouw persoonlijke behoefte zijn afgestemd: 

Workshop 'In contact komen met je Hogere Zelf' en Workshop 'Gronding en Energetische bescherming' 


Workshop 'In contact komen met je Hogere Zelf'


In deze individuele workshop ga je het contact aan met je Hogere Zelf en deze verdiepen zodat je jouw intuïtieve kanaal nog meer kan integreren in het leven nu. Jouw Hogere Zelf is niet hoger of beter, het is een term die aangeeft dat het al jouw zielservaringen heeft opgeslagen (ook vanuit alle vorige levens) die je verder kunt openen door er bewuster van te worden, er mee te werken en ze te benutten in het leven van alledag. Je Hogere Zelf is jouw meest direct intuïtieve kanaal, het is jouw databank van alle kennis en weten.

Je Hogere zelf komt tot je via dromen, ingevingen, influisteringen, 'toevalligheden' die je overkomen, beelden en kleuren, het weten, het zesde zintuig in zijn vele aspecten.

Je gaat via meditatie, visualisatie en regressiemethoden het contact verder openen door in te gaan op jouw indrukken die jij waarneemt en beleeft.

Wat betekenen ze voor je, hoe kun je het contact verder verdiepen en hoe vertrouw je op wat je waarneemt? Hoe kun je het verder vorm gaan geven in jouw leven? Welke blokkades kom je eventueel tegen en wat heb je nodig deze te transformeren om het contac te gaan verdiepen?

We gaan in op behoeftes en vragen ten aanzien van je Hogere Zelf, waar wil jij antwoord op hebben in je leven nu, welke thema's wil jij opgehelderd zien, welke doelen wil je bereiken?

Wanneer het contact wordt verdiept vertrouw je steeds meer op jouw intuïtieve waarnemingen die je kunt benutten in relatie tot anderen, tot je werk, in je persoonlijke groei en de weg die je verder wilt inslaan in je leven.

Deze individuele workshop duurt vier uur

Kosten 150€

Voor meer informatie of afspraak kunt u bellen naar:

Telefoon: 0494/11.22.32

U kunt ook een contactformulier invullenWorkshop 'Gronding en Energetische bescherming'

Gronden

Gronden of Aarden is een term die je vaak tegenkomt in de wereld van persoonlijke/spirituele groei. Gronding is jezelf 'wortelen' in de Aarde via bijvoorbeeld visualisatieoefeningen, dansen, sporten, in de natuur zijn enz. Gegrond zijn is dat je stevig verankerd bent op jouw plek op deze aarde, zowel fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel. Gronding is aanwezig zijn in jezelf en in deze wereld.
Spirituele groei is fascinerend; met je hoofd en hart in de wolken maar we moeten zeker niet vergeten om op Aarde te zijn en te blijven en die groei te laten samensmelten met die energieën die deze ervaringen wortelen en kracht bijzetten. Gronding is daarom de belangrijkste eerste stap om je groei veilig te doen verlopen. Wanneer je niet voldoende gegrond bent dreig je het contact met de werkelijkheid te verliezen waardoor je je onzeker, afwezig en vervreemd kan voelen.

Via visualisaties ga je voelen hoe het met jouw gronding op dit moment staat, je gaat op zoek naar de eventuele redenen van onvoldoende aarding zodat we oefeningen op jou kunnen afstemmen en die oorzaken kunnen lokaliseren, het kunnen begrijpen en kunnen transformeren. In deze workshop is er daarom voldoende individuele aandacht. Er zijn oefeningen gericht op de groep maar ook specifieke oefeningen voor jouw persoonlijke behoefte.

Energetische bescherming
Energie kan aan ons ontrokken worden in situaties tot onszelf en/of via anderen. Je voelt je leeglopen, je bent moe en je hebt vreemde klachten die je niet of wel herkent van jezelf. Op zulke momenten sta je teveel open waardoor subtiele energieën van je wordt weggenomen. Er is een lek of er zijn meerdere lekken.
In deze workshop ga je op zoek naar "kwetsbare plekken" in jouw energetisch lichaam, je aura, je chakra's en de subtiele energieën in en rond jezelf. We sporen de plekken op en gaan kijken waarom deze plekken in het verleden kwetsbaar zijn geworden. Veelal hebben deze kwetsbare plekken te maken met traumatische gebeurtenissen in dit leven maar ook in andere levens.

Door bewustwording van deze gebeurtenissen en de invloeden op je huidige leven nu, kunnen deze "kwetsbare plekken" getransformeerd worden in "sterke plekken", je energetisch lichaam wordt opgeschoond en voelt completer wat positieve uitwerkingen heeft op je lichaam, je emoties en je psyche en uiteindelijk ook je spirituele lichaam.


Wanneer: onderling af te spreken

Kosten: 100€ 

Deze begeleiding duurt drie uur

Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u bellen naar:

Telefoon: 0494/11.22.32

U kunt ook het contactformulier invullen,