Wie is Centrum-Ra

Welkom

Mijn naam is Rob Andriessen

Als begeleider in persoonlijke groei begeleid ik mensen die op één of andere manier de behoefte voelen innerlijk te willen groeien. 

Het is fascinerend om te zien hoeveel mensen de behoefte voelen om persoonlijk te groeien.
Maar wat is persoonlijk groeien en waar komt die sterke behoefte vandaan?

Een belangrijk aspect van persoonlijk groeien is het in evenwicht brengen van dualiteiten in ons, bijvoorbeeld van onbewust naar bewustwording, van afwezigheid naar aanwezigheid, heling van gewonde innerlijke kinderen in onszelf, bevrijding van onverwerkte vorige levens, inzicht en het in evenwicht brengen van relaties, het in evenwicht brengen van het fysieke lichaam, meer evenwicht in onze emoties en ons psychisch vermogens, een bewustere verbinding maken met onze intuïtie, kortom ophef van dualiteiten en bewustere samenwerking met polariteiten in onszelf draagt bij tot persoonlijke groei.

Juist in deze tijden van beroering op Aarde worden we uitgedaagd om schoon schip met onszelf te maken. Dat betekent dat we gaan leren inzien en leren loslaten van oude gewoontes en conditioneringen, thema's in onszelf worden geïntensiveerd en/of uitgewerkt, inzichten verschijnen plots, mensen komen meer op voor zichzelf en weten wat ze willen, mensen voelen waar ze heen willen en mensen hebben sterk het gevoel dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Op veel vlakken willen dualiteiten worden begrepen en worden opgeheven via leerprocessen die we meemaken in ons dagelijks leven. Onbewuste zaken worden verhelderd en worden hiermee bewust gemaakt.

Mensen verlangen ernaar hun eigen positieve macht op te eisen en daadwerkelijk de verantwoordelijkheid op te nemen voor hun eigen persoonlijke groei en proces en deze te delen met anderen in hun omgeving.

Centrum-RA wil mensen begeleiden in dit groeiproces, hen vergezellen in hun reis naar persoonlijke groei via aanbod van persoonlijke en via groepsactiviteiten. Ik heb geleerd dat persoonlijke groei iets te bieden heeft dat ons innerlijk rijk maakt. En dit wil ik delen en uitdragen, samen met u.
Ik zie gebeurtenissen en ontmoetingen als een spiegel voor mijzelf en de ander. Boeiend, leerrijk, fascinerend, voor beide kanten van de spiegel.

Ik hoop u dan ook te ontmoeten en een rol in uw leven te mogen spelen om u bij te staan in uw proces van persoonlijke groei.


Voor meer informatie en of aanmelding kunt u bellen of het contactformulier invullen:

Telefoon: 0494/11.22.32