ZIELSREGRESSIE

Zielsregressie is verbinding leggen met je ziel. Je ervaart diep je plaats in het grotere geheel en je voelt je meer verbonden. Deze vorm van regressie werkt diep transformerend doordat indrukken in het tussenbestaan worden opgedaan.

Patronen en thema's worden verhelderd die we levens-lang kunnen ervaren en waar we nu nog nadelig mee worden geconfronteerd. Denk aan karmisch vastzitten met eigen thema's in relatie tot anderen in dit leven en vorige levens.


Zielsregressie is ontstaan vanuit de ervaringen van 

Michael Newton (life between life). Hij heeft vanuit honderden sessies met mensen zijn ervaringen beschreven in interessante boeken zoals; 'de zielenreis' en  'de zielsbestemming'.


Wat is het tussenbestaan?
Het tussenbestaan is de fase tussen levens in waar je voorbereidingen treft om te incarneren en waarin je je begeeft na het sterven. In dit tussenbestaan word je diep bewust van je zielsaanwezigheid en de keuzes die je gemaakt hebt zoals:


welke zielen (familie, vrienden, kennissen, andere mensen enz.) kies ik uit om mee te leven en van te leren, welke levenstaken heb ik uitgekozen, welke samenhang is er met vorige levens, welke karakterkenmerken neem ik mee, wie zijn mijn gidsen, heb ik een hoofdgids, waarom maak ik nu juist deze lichaamskeuze en welke voorbereidingen trof ik allemaal nog meer om te incarneren in dit leven nu?


In het tussenbestaan ontdekken en ervaren we onze eigen vorige levens, onze zielengroep, onze thema's waar we aan werken, onze eigen gidsen en begeleiders, specifieke begeleiders, onze verdere ontwikkelingen in verschillende sferen in het tussenbestaan en onze voorbereidingen naar een nieuwe incarnatie met een nieuwe levensplanning.


De effecten van een zielsregressie zijn diep transformerend. Er ontstaan meer inzichten en vertrouwen in thema's zoals leven en dood, onze eigen karmische thema's en relaties, onze zielengroep, gidsen en onze levenstaak.


Een zielsregressie duurt ongeveer drie en een half tot vier uur waarin eerst een algehele gronding en ontspanningstechniek plaatsvindt zodat je stevige geaard en ontspannen de sessie kan beginnen. Daarna volgt verdieping om je voor te bereiden op het tussenbestaan.


Zielsregressie bevindt zich op een diep zielsniveau waardoor er een diep weten ontstaat over je afkomst en de reden van jouw incarnatie. Als je Zielsregressie wilt volgen is het raadzaam dat je bekend bent met persoonlijke groei. 


Wanneer je twijfelt of Zielsregressie iets voor je is kun je altijd telefonisch of per mail hieromtrent informatie vragen. 


Kosten per sessie 150€.


Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen of contact opnemen via het contactformulier of via de telefoon

:

Telefoon: 0494/11.22.32